Ga naar inhoud

Trainees van de Technische Universiteit Eindhoven werken aan bedrijfsprojecten

De trainees van de Technische Universiteit Eindhoven gaan aan de slag bij bedrijven op verschillende ontwerp- en ontwikkelprojecten. In het kader van de Software Technology opleiding (PDEng) tot technologische ontwerper zullen meerdere PDEng-kandidaten beginnen aan verschillende ontwerp- en ontwikkelprojecten van 10 maanden. De kandidaten zijn mensen die al een aantal jaren hebben gewerkt en tijdelijk zichzelf willen bijscholen om zo hun skills uit te breiden. De projecten waaraan ze werken verschillen per industrie. Wel werken de kandidaten om complexe problemen op te lossen binnen de industrie waarvoor ze geschikt zijn. De ontwikkelprojecten vormen de laatste maanden van de tweejarige opleiding.

Het programma van de Technische Universiteit Eindhoven is geschikt voor kandidaten die bijgeschoold willen worden op gebied van software technologie. In de brochure is te zien wat de projecten inhouden en wat voor positief effect het heeft op de kandidaten en de organisaties waarvoor ze werken. De brochure legt ook uit over de verbanden tussen de uitdagingen, resultaten en de voordelen van de projecten.

Actuele informatie over de relevante randvoorwaarden voor deze projecten en projectvoorstellen zijn toegankelijk via de website van Eindhoven University of Technology. ook is daar het formulier beschikbaar dat gebruikt kan worden voor het indienen van de projectvoorstellen. De einddatum voor een projectvoorstel eindigt op 1 oktober 2021.