Ga naar inhoud

Recepten Katapult kookboek nu beschikbaar

Iedereen ziet het om zich heen: de wereld verandert. En dat gebeurt in een behoorlijk rap tempo. Mede door corona wordt alles digitaler en gaan we anders kijken naar wat het onderwijs nodig heeft. Sluit het nog wel aan bij wat het werkveld? Daagt het de studenten voldoende uit? Is er ruimte voor het werkveld om bij te dragen aan het onderwijs? En is het een plek waar bijvoorbeeld grote vraagstukken opgelost kunnen worden? Zowel bij de vraagstukken die binnen het onderwijs als arbeidsmarkt leven komt vooral de vraag; “hoe” naar boven. Hoe creëren we een samenwerking? Hoe bouwen we een platform waar voor iedereen ruimte is en hoe maken we het duurzaam?

Met alle ervaringen en kennis die binnen het netwerk van onze partner Katapult in de loop der jaren is opgedaan ontstond het idee om een heus “receptenboek” op te zetten. Middels het principe van “iedereen kan een appeltaart bakken” hebben ze diverse pps’en onderzocht en bevraagd en is er tot een breed scala aan succesvolle recepten gekomen zodat jij hier zelf direct mee aan de slag kan! In tien stappen wordt je meegenomen van A tot Z en kom je er achter hoe “spicy” / uitdagend een recept is.

Graag delen wij als eerst het recept van Make IT Work: "Omscholen naar de ICT met baangarantie". Een omscholingsprogramma in het hbo waar je zonder IT vooropleiding en mét baangarantie de opleiding start. Benieuwd welke ingrediënten hiervoor nodig zijn? Bekijk het recept dan op de website van Katapult.