Ga naar inhoud
  • Home
  • Nieuws
  • IT-conferentie van House of Digital & Partners op donderdag 3 november

IT-conferentie van House of Digital & Partners op donderdag 3 november

Op donderdag 3 november organiseert House of Digital & Partners de allereerste IT-conferentie speciaal voor mbo-studenten.

Invulling
Tijdens deze IT-conferentie geven bedrijven een inkijk in de verwachte en benodigde competenties van toekomstige werknemers. Studenten kunnen tijdens deze middag op speeddate gaan met bedrijven die hen wellicht (in de toekomst) een stageplaats of een baan kunnen aanbieden. Ook zijn er diverse workshops te volgen waardoor studenten theoretische en praktische kennis kunnen opdoen over een bepaald IT-vakgebied en workshops waarin ze kunnen leren over het belang van netwerken en over financiën en financiële zelfredzaamheid.

Keynotesprekers
Nationale bekende sprekers, waaronder topscheidsrechter Serdar Güzübüyük en artiest Jhorrmountain zullen aanwezig zijn om hun verhaal te delen. Ook Huib Pasman (Innovation Officer bij de Johan Cruijff ArenA), Ton Paffen (Directeur House of Digital), Sergio Saman (docent Economie en praktijkonderzoeker op het ROC van Amsterdam, MBO College Zuidoost) en Raoul Esseboom (bedenker van Cryptotakkies) zullen aanwezig zijn. Zij vertellen over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en de rol die digitalisering daarin speelt.

Doelstellingen

De conferentie heeft de volgende vier doelstellingen:
1.
De aansluiting van het curriculum op het werkveld verbinden en optimaliseren.
2.
Mbo studenten informeren over de vereiste competenties waar werkgevers naar op zoek zijn.
3.
Hybride docenten vinden die bereid zijn om mbo studenten te helpen tijdens hun loopbaan.
4.
Bedrijven laten zien dat mbo studenten een aanwinst kunnen zijn voor hun organisatie.

Aanmelden
Ben jij een student en heb je interesse in ICT of ben je een bedrijf dat op zoek is naar stagiaires? Meld je dan nu aan voor de IT-Conferentie op 3 november via het aanmeldformulier van House of Digital.