Ga naar inhoud

Welkom bij de HCA ICT Dag 2021

Tijdens ons event blikken we samen met u terug op de activiteiten en highlights van het afgelopen half jaar op het gebied van human capital en staan we stil bij wat er is gebeurd binnen het netwerk dat we met elkaar hebben opgebouwd. Daarnaast presenteren we de nieuwste ICT arbeidsmarktcijfers, geven we een overzicht van de mogelijkheden tot bijscholing op het gebied van AI en Blockchain en bespreken we het nut en belang van publiek private samenwerking. Aanmelden voor dit event is verplicht.

Aanmelden


Programma:

14.45 uur Inloop
15.15 uur Start Plenair programma:

  • Opening door HCA ICT Ambassadeur Lotte de Bruijn
  • Belang van HCA ICT met overhandiging rapport Onderzoek Arbeidsmarkt ICT met topsectoren 2021
  • Publiek-private samenwerkingen in de regio
  • HCA ICT en de tech coalities (Dutch Blockchain Coalition & Nederlands AI Coalitie)
  • Muzikale afsluiter

16.45 uur Borrel
17.30 uur Einde HCA ICT Dag 2021

Locatie:

Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer

Route en parkeren Stadstheater Zoetermeer

Coronatoegangsbewijs

Het is noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen voordat u het theater binnenkomt. Zonder coronatoegangsbewijs krijgt u geen toegang tot het theater. U heeft hiervoor de volgende opties (één van de drie is voldoende):

  • Een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor de voorstelling). Plan een test in via: Testen Voor Toegang
  • Een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie. Indien u op of na 14 augustus het Janssen-vaccin hebt ontvangen, is uw vaccinatiebewijs geldig vanaf 28 dagen na de vaccinatie).
  • Een bewijs dat u hersteld bent van corona (maximaal 6 maanden geleden)


De controle aan de deur wordt verzorgd middels de CoronaCheck app. Deze app is te downloaden op een smartphone. Op www.CoronaCheck.nl is veel informatie te vinden over het gebruik van de app.

Bent u niet in het bezit van een smartphone, dan is een alternatief toegangsbewijs te verkrijgen via: CoronaCheck.nl. Via deze website is een geldig bewijs uit te printen.

Let op: Het gele boekje, andere papieren of een zelftest worden niet gezien als geldig coronatoegangsbewijs en hiermee krijgt u dus geen toegang tot het theater.
Graag attenderen we u erop dat het noodzakelijk is om een geldig identiteitsbewijs te laten zien tijdens de controle van het coronatoegangsbewijs. Houd uw coronatoegangsbewijs en ID-bewijs voor de check alvast gereed om de doorstroom te bespoedigen.

Bent u er bij?
Meld u nu aan voor de HCA ICT Dag. Dinsdag 28 september in Stadstheater Zoetermeer.
Let op, de volgende downloads kunnen niet Digitaal Toegankelijke inhoud bevatten. Klik op de knop: Aanmelden, onder de downloads om de Digitaal Toegankelijke versie te bekijken.

Sprekers

De dagvoorzitter van het event is Lotte de Bruijn, Ambassadeur HCA ICT.

Het overzicht met sprekers wordt in aanloop naar het event verder aangevuld.