Ga naar inhoud

Aanmeld- en aanvraagpagina

Samenwerking met Jet-Net & TechNet

Geef IT Door werkt samen met Jet-Net & TechNet. Wanneer je op de link klikt word je naar het matchingsysteem van onze partner gestuurd. Hier kun je je inschrijven om een gastles te geven of om een gastles aan te vragen. Via het platform kan je ook overleggen met de school of de professional wanneer het voor beide partijen uitkomt en hoe jullie samen de gastles willen invullen.

Het grote voordeel van het platform van Jet-Net & TechNet is dat naast ICT gastlessen ook alle andere techniek gastlessen en bedrijfsbezoeken via het systeem lopen, een school hoeft zich dus maar één keer in te schrijven!

“Door de samenwerking met Jet-Net & TechNet hoeven scholen voortaan nog maar naar één plek voor het aanvragen van gastlessen. Tevens hebben scholen en professionals ook de optie om met elkaar in contact te komen voordat de afspraak gemaakt is, zo is voor beide partijen helder wat de wensen zijn. Er zijn nog vele andere voordelen aan de samenwerking, zoals trainingen voor de professionals, een optie om de scholen in je buurt aan te schrijven en nog veel meer.”


Meld je aan als professional

Wil jij als ICT-professional scholieren enthousiast maken voor een opleiding in de ICT?

Vul het aanmeldformulier in op Jet-Net & TechNet en kom in contact met scholen die op zoek zijn naar een gastdocent met ICT-kennis.

Aanmelden

Vraag een gastles aan

Ben jij als school op zoek naar een ICT-professional die jouw leerlingen enthousiast kan maken voor de ICT-wereld?

Vul het aanmeldformulier in op Jet-Net & TechNet en kom in contact met professionals uit het ICT-vakgebied.

Aanmelden